Välj en sida

Auktion Sörfors Lördag 26 juli 2014

På uppdrag säljes det orörda hemmet efter Ture Sundqvist.

Bland annat säljes massor med möbler, matgrupp Axet bord + 6 stolar, bord + 4st. stolar i ek, spegelbyrå, gungstol, skinnsoffa, vitrinskåp i ek, storskåp, soffgrupp, sekretär, sminkbord 60tal, sängbord 60tal, flera piedestaler, skrivbord 50 tal, bokhylla 50tal, byråer, symaskinsbord, flera fåtöljer, pelarbord, hörnskåp 1840, stringhylla, pinnstolar, ute möbler, piano, orgel, dragspel, cittra, takfotogenlampa, skomakarlampa,  kristallkrona, 40, 50 och 60 tals lampor, mattor, flera tavlor av Jean Ragnar, Sixten Fager, glas, porslin, keramik, plåtburkar, emaljerade föremål, koppar och mässings saker, tråg, träbyttor, leksaker, böcker, takräcke till veteranbil, åkklippare Husqvarna Rider 850-10 med uppsamlare, gräsklippare klippo,  mormorscykel, en hel loge fullt med snickerimaskiner och handverktyg, kassaskåp, redskap, trimmer, fiskegrejer, Ca. 8- 10 kbm torr ved och mycket mera. För mer info. 070-649 17 70 eller  info@opalantik.se

 Allmänt om auktionen.

Huset är såld och allt skall bort.

Inga utrops eller bevaknings priser.

Lägsta bud 50:-

Det tillkommer ett slag avgift med 10% på alla rop.

Kontant och kort betalning

Vi accepterar kort bara på köp över 100:- (Helst inga kredit kort)

Välkommen till en bra auktion. Med vänliga hälsningar Davood

 Strikt – Bengt Orup

 Elsie Granholm (Sollefteå Keramik)

  Elsie Granholm (Sollefteå Keramik)

 Jean Ragnar

Gudmund Forsman från Helgum  (Sollefteå)

  Sixten Fager

   Jean Ragnar

  Jean Ragnar

  Jean Ragnar

  Jean Ragnar

  Jean Ragnar

 Arabia-Ali

 Gustavsberg Opak från 1913

 Torr blandad ved ca: 8-10 kbm

Bilderna här nedan är lånat från Mäklar Huset